preloader

Welkom op onze nieuwe site!

Industrieel

Industriële
betonvloeren

Betonnen vloeren zijn de vaste waarde als het gaat over showrooms, evenementenhallen, grote magazijnen, winkels, hangars enzovoort.

Onze industriële klanten zijn al overtuigd van de voordelen van een betonvloer voor grotere oppervlaktes en in commerciële omgevingen.

Onderhoudsvriendelijk: een betonvloer is praktisch naadloos, dus geen vervelende voegen die alleen maar stof en vuil vasthouden. Dit maakt het gemakkelijker om uw ruimte proper te houden.
Duurzaam: Een gepolierde betonvloer is heel stevig en slijtvast. Heftrucks die af en aan rijden in uw magazijn en elke dag tientallen klanten die door uw showroom wandelen, een vloer krijgt heel wat te verduren. Een betonnen vloer gaat even lang mee als uw bedrijf.
Mooi om naar te kijken: Een gepolierde betonvloer geeft uw ruimte meteen een strakke, stoere look. In een winkelruimte of showroom kan een glanzende of matte betonvloer het hele gevoel in uw zaak mee bepalen.

Ook rond uw pand is (gepolierde) beton ideaal. Geen onkruid dat weelderig tiert tussen de voegen of tegels die loskomen op uw oprit. Beton is bestand tegen alle grillen die ons Belgische klimaat rijk is en gaat jarenlang mee.

U ziet graag een voorbeeld van een afgewerkte betonvloer?

bekijk onze realisaties

Betonvloeren in
en rond uw huis

Betonvloeren alleen maar voor magazijnen en grote industriële gebouwen? Helemaal niet! Een strakke gepolierde betonvloer geeft uw woning meteen een moderne look.

ontdek