preloader

Welkom op onze nieuwe site!

Particulier

Een betonvloer op
maat van uw woning

Betonnen vloeren winnen meer en meer aan populariteit. En dat is logisch! We zetten enkele voordelen van een betonvloer in uw woning op een rijtje.

Betaalbaar: Een mooie glanzende betonvloer ziet er duur uit. Maar schijn bedriegt. En in dit geval is dat in uw voordeel!
Onderhoudsvriendelijk: een betonvloer is praktisch naadloos, dus geen vervelende voegen die alleen maar stof en vuil vasthouden. Even stofzuigen, vegen of met een natte dweil erover en de vloer is hygiënisch schoon.
Duurzaam: Een gepolierde betonvloer is heel stevig en slijtvast. Huisdieren en kinderen brengen niet alleen veel leven in de brouwerij, ze zorgen er ook voor dat uw vloeren het hard te verduren krijgen. Een betonnen vloer kan wel tegen een stootje. Ideaal voor uw gezinswoning!
Mooi om naar te kijken: Een gepolierde betonvloer geeft uw ruimte meteen een strakke, stoere look. Glanzend of mat, robuust of verfijnd, een betonvloer is veelzijdig en geraakt nooit uit de mode.

Ook rond uw huis is (gepolierde) beton ideaal. Geen onkruid dat weelderig tiert tussen de voegen van uw terras. Geen tegels die loskomen op uw oprit. Beton is bestand tegen alle grillen die ons Belgische klimaat rijk is. Regen of wind, uw betonnen terras of oprit blijft er jarenlang goed uitzien. U ziet graag een voorbeeld van een afgewerkte betonvloer?

bekijk onze realisaties

Industriele
betonvloeren

Winkels, evenementhallen, magazijnen, … een betonvloer is de standaard als het op grote ruimtes aankomt. Kies voor een betrouwbare service en een ongeëvenaarde afwerking. Ontdek de meerwaarde van Boverto voor uw betonvloeren.

Ontdek